Body Control Coach

Een Body Control Coach brengt mind en body in balans.

Door te trainen met een Body Control Coach leer je jezelf in balans te brengen. Je wordt je bewuster van alle handelingen in het dagelijks leven. Door obstakels te overwinnen in de trainingen leer je jezelf steeds beter kennen en blijf je groeien, ook in het dagelijkse leven.

Met jouw Body Control Coach overwin je obstakels waarvan je nooit dacht dat je ze zou overwinnen. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen in het trainen, maar ook in jouw dagelijks leven. Je leert dat jij de baas bent over jouw leven, de kracht komt uit jou, jij bepaalt. Door de confrontatie met jezelf aan te gaan zul je merken dat de trainingen steeds makkelijker worden. Je wordt zowel mentaal als fysiek steeds sterker.

Een Body Control Coach blijft met jou herhalen en leert je consequent te blijven handelen. Zo ontwikkel je een gewoonte en dat is waar je vooruitgang zult gaan boeken.

Iedereen wilt graag binnen twee weken resultaten boeken. Dat kan, maar wij geloven dat je pas echt gelukkig kan zijn als jij leert dit controle te hebben over jouw gewoontes en balans te vinden in jouw leven.

Patrick is een gedreven trainer. Sport is zijn leven. Hij is resultaatgericht en energiek. Als persoon is hij enthousiasmerend, accuraat en punctueel. Doen wat je zegt staat bij hem heel hoog in het vaandel.

“Geef nooit op. Wat er ook gebeurt, blijf altijd geloven in jezelf!”

“Patrick is enthousiasmerend, accuraat en punctueel. Ik kan op hem vertrouwen, afspraak is afspraak. Hij pusht mij tot m’n uiterste, en dan nog iets verder. En wat een gezelligheid zeg! Ik train, maar zo voelt het niet. Geweldig!” – May