Ik ben iemand die normaal geen casual kleding draagt. Ik draag altijd nette kleding. Maar de kleding van Move2Balance zit heel goed en heeft voor mij de weg naar de casual lifestyle geopend.

Jos

Ik heb het genoegen gehad in een promotiefilm van Move2Balance te mogen figureren, wat heel leuk en gezellig was. Ik heb daarvoor een paar mooie items uit de sportcollectie van Move2Balance gekregen. Ik kom uit de kledingbranche en ik kan je vertellen een top collectie en top kwaliteit. Ik draag het met heel veel plezier, thnx Patrick.

René

De kleding van Move2Balance zit super comfortabel. Voor elke leeftijd en doelgroep is het geschikt en vooral de trainingspakken zijn mijn favoriet. Als mijn zoontje straks geboren is hoop ik hem ook in een leuk pakje te kunnen steken zodat we samen matchen.

Hannah Ita

Mijn hele gezin loopt in Move2Balance kleding. Mijn man, mijn dochter, mijn zoon en ik zelf, we zijn er heel blij mee. Ik vind het vooral leuk om samen de kleding te dragen dan zijn we echt een stoer team, de kleding zit heerlijk en het staat ook geweldig!

Mijn kinderen zijn er dan ook erg trots op want het komt van Oom Patrick zeggen ze dan! Super schattig! We love it!

Esmeralda

Kleding van Move2Balance zit heerlijk. Ikzelf heb het joggingpak, de sport legging en het topje ervan. Mijn kinderen hebben ook kleding van Move2Balance. Daarmee gaan ze naar school of spelen ze buiten. Kortom heerlijke kleding. Zit heerlijk, heb het al tig keer gewassen en de kwaliteit is nog steeds top.

Avenisse

Ik ben zo tevreden met mijn aankoop van het Move2Balance joggingpak. Het materiaal zit heerlijk en de pasvorm zit als gegoten. Ik heb ook de legging ervan aangeschaft met een trainingstopje. Het is heerlijk trainen in deze kleding en ik draag het zelf als sportieve outfit als ik op straat ga. Top kleding!

Briscilla

De kleding van Move2Balance Gear is werkelijk een cadeautje. Of je er in wilt sporten, lekker chillen in huis of toch nog even de straat op moet voor die paar laatste boodschappen die je bent vergeten, het kan allemaal en je ziet er op ieder moment sportief maar verzorgd uit. Sinds ik in het bezit ben van deze kledinglijn moet ik mezelf aansporen om ook mijn andere kleding nog te dragen. Ik ben meer dan blij dat ik dit merk heb ontdekt en kan niet anders zeggen dan: give it a try maar kijk uit voor de gevolgen want je wilt hierna niets anders meer. Addicted to Move2Balance Gear!

Brigitte

Patrick is a relentless health coach and he makes you push your boundaries beyond what you imagined possible. When you leave his training you will feel exhilarated and exhausted at the same time. He will not let you quit and will help you to reach the goals you have set together.

Martin

Train al jaren met veel plezier bij Patrick en dat is te merken ook. Ik voel mij veel fitter en sterker, mijn conditie is met grote stappen vooruitgegaan. Ik kan het dan ook een ieder aanraden.

Tanya

Ik had veel fysieke klachten voordat ik begon te trainen bij Move2Balance. Door veel te trainen met de ondersteuning van de Body Control Coach zit ik nu veel beter in mijn vel.

Radha