Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer van Surinaamse afkomst.

Door Waldemar Torenstra ben ik in aanraking gekomen met de TV serie Vechtershart. Waldemar Torenstra, Imanuelle Grives, Werner Kolf, Johan Leysen en alle andere acteurs trainden samen bij mij op de sportschool.

In Vechtershart I speelde ik een rol als trainer / verzorger van Zorab (gespeeld door Gago Drago).

De audities voor Vechtershart II waren al begonnen bij Kemna Casting. Waldemar Torenstra kwam persoonlijk naar de sportschool om mij te casten. Een deel van mijn kickbokstraining en een dialoog werden gefilmd. Dat is gebruikt voor mijn auditie bij Kemna Casting voor Vechtershart II om in aanmerking te komen voor de rol als Enthony Valentijn, de neef van Jerry Valentijn in de serie.

Jerry wordt gespeeld door Werner Kolf.

Ik speel de rol van Enthony, de trainer van Jerry en Selma. Selma wordt gespeeld door Imanuelle Grives. Zij is een ervaren actrice en gaf me regelmatig goede adviezen. Het was heel fijn samenwerken met haar.

Vechtershart heeft een TV beeld gewonnen voor Beste Dramaserie 2017 en een prijs voor Beste Regie 2016.

De first assistant director van Vechtershart Joost van Schie en de regisseur van Vechtershart Laurens Blok adviseerden mij om me in te schrijven bij casting bureau’s.

Werner Kolf heeft me ook geadviseerd om me in te schrijven bij de casting bureau’s. Hij heeft me zelfs wat namen en ingangen gegeven. Hij geeft me waardevolle tips en adviezen vanuit zijn jarenlange acteerervaring.

Ik ben Waldemar Torenstra dankbaar dat hij me deze kans heeft gegeven want alleen het feit dat je er goed en gespierd uitziet, wil niet zeggen dat je ook kunt acteren. Waldemar Torenstra was erg tevreden over het resultaat.

De hele cast van Vechtershart is één grote familie. Van make up tot kleding tot acteurs. Je werd verwelkomd in een warm bad. Je had geen enkel moment het gevoel dat je net pas begonnen was met acteren. Alleen maar liefde voor iedereen!

Door Vechtershart ben ik ook in aanraking gekomen met andere TV dingen, onder andere een TV promo voor Voetbal Inside.