Het idee van een eigen kledinglijn is ontstaan samen met Label 1401. Label 1401 is een merk van twee goede vrienden van me. Ze zijn een stelletje. Ik heb samen met hem gevoetbald en zij is een zusje van een bekende ex-prof voetballer die ook een vriend van me is.

Het begon met een aantal shirtjes bedrukken. De toenmalige kleur van het logo was mintgroen omdat we bezig waren met de Move2Balance Health Club.

Ondertussen was ik samen met Label 1401 aan het brainstormen over de kleur van het Move2Balance logo. Omdat net de website en alle social media waren aangepast van zwart / rood naar wit / mintgroen wilde ik niet makkelijk overstappen naar weer een andere kleur.

Ondertussen waren we maar aan het spelen met het logo: waar het precies op de kleding moest komen, hoe groot en in welke kleur. Om het zo neutraal mogelijk te houden deden we alles met zwart / wit. Ik wilde alles eigenlijk in wit / mintgroen houden.

Label 1401 adviseerde me de nieuwe oranje kleur omdat het mintgroen niet mooi uit zou komen op de kleding. Ik was daar nog niet van overtuigd en had er nog geen zin in omdat ik net was overgestapt en mintgroen de kleur van Health is.

Uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan voor de kleur oranje rond de Kerst. Nieuw jaar, nieuwe start in het oranje!

Doordat ik steeds bleef vernieuwen kwamen er steeds meer artikelen bij. Eerst waren het sportartikelen en vervolgens kwam er casual kleding bij.

De Move2Balance kledinglijn was geboren!

Move2Balance Gear is er voor mannen, vrouwen en kinderen. Het is comfortabele kleding van hele goede kwaliteit.

De Move2Balance Gear is er voor een ieder. Zowel voor de sporter als de niet-sporter. Voor iedereen, in alle maten en vormen.

Met bepaalde artikelen kan je lekker naar de sportschool gaan. Bepaalde artikelen zijn heerlijk om thuis op de bank te dragen als je TV kijkt met chippies of op de fiets als je de kinderen uit school haalt. Andere artikelen kan je naar je werk dragen of als je uit gaat eten, ergens lekker een drankje gaat doen of een strandwandeling gaat maken.

Move2Balance Gear staat voor een prettige, comfortabele lifestyle.