teamwear1

Algemene voorwaarden

Toepassing
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met Move2Balance aangaande Move2Balance Gear. Door te betalen accepteer je de algemene voorwaarden.

Totstandkoming van de overeenkomst
Move2Balance is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als Move2Balance je woonadres niet kan vaststellen wordt de bestelling niet geaccepteerd (is er al betaald dan wordt het bedrag binnen 30 dagen geretourneerd).

De overeenkomst komt pas tot stand op het moment dat Move2Balance jouw bestelling heeft geaccepteerd.

Prijzen en kosten
De prijzen op de site zijn incl. 21% BTW. De verzendkosten die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht bedragen € 7.25 voor verzenden in Nederland.

Voor de hoogte van de verzendkosten maakt het niet uit of je 1 of meerdere artikelen bestelt.

Voor verzendingen buiten Nederland: neem contact op via info@Move2Balance.nl.

Levering
Move2Balance betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen. Move2Balance verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk en in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen twee weken nadat de bestelling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden omdat bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijg je daar bericht van. Move2Balance is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Verzendadres
Als je bij Move2Balance bestelt kun je zelf beslissen op welk adres je bestelling dient te worden bezorgd. In je account kan je een factuur- en een verzendadres invullen.

Herroepingsrecht
Voor je aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode heb je een herroepingsrecht: dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant de artikelen die je hebt ontvangen terug te zenden mits ongebruikt. In dat geval kan je ruilen voor een ander artikel of een tegoedbon krijgen ter waarde van de bestelde artikelen. De tegoedbon is 6 maanden geldig vanaf de datum van je bestelling. De kosten van een eventuele retourzending zijn niet inbegrepen in de reeds door jou betaalde verzendkosten en voor eigen rekening.

Privacy
Door te bestellen geef je tegelijkertijd toestemming aan Move2Balance je persoonsgegevens te gebruiken. De door jou verstrekte gegevens worden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming niet aan een derde partij verstrekt voor commerciële doeleinden. Jouw gegevens worden slechts bewaard voor zover dat noodzakelijk is voor het realiseren van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens door Move2Balance worden verkregen en verwerkt. Naast het uitvoeren van de overeenkomst wordt hieronder verstaan het realiseren van marketingdoeleinden en het onderhouden van de klantrelatie met jou. Je hebt te allen tijde recht op inzage en correctie van jouw persoonsgegevens.

Reclamatie
Mocht je niet tevreden zijn over de artikelen, aarzel niet om contact op te nemen met Move2Balance. Mocht je een klacht hebben over een geleverd artikel, neem dan binnen 14 dagen nadat het gebrek zich heeft geopenbaard contact op met Move2Balance.

Move2Balance streeft ernaar eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.

Overmacht
In een situatie van overmacht worden de verplichtingen van Move2Balance opgeschort.

Als de periode waarin de overmacht zich voordoet langer is dan twee maanden, hebben zowel jij als Move2Balance het recht de overeenkomst zonder enige verplichting tot het betalen van schadevergoeding te ontbinden. Er is onder andere sprake van overmacht in geval van stakingen, ziekte onder het personeel en storingen in het transport, ongeacht of dit zich voordoet bij Move2Balance of bij de toeleveranciers van Move2Balance.