About Us

De Brand Move2Balance is opgericht door Zakariya Wijnhard. Move2Balance gelooft dat het leven gaat om het vinden van balans, maar om die balans te vinden moet je ook in beweging komen!

“You’ve got to move to get into balance!”

Wij geloven in hard trainen, maar ook in ontspanning! Veel plezier maken en dit delen met elkaar. Move2Balance staat voor beweging (Move), samen (2) en in balans (Balance). Het is het totaalplaatje waar het om gaat. Onze missie is daarom om samen in beweging te komen en samen in balans te zijn.

In 2017 kwam de eerste kledinglijn van Move2Balance op de markt genaamd Move2Balance Gear. Vind hier de shop met alle fijn lifestyle Gear van Move2Balance.

In 2019 is de High End Boutique Gym Move2Balance Gym Amstelveen ontstaan.
Alle trainingen die gegeven worden door een Body Control Coach worden zowel individueel als in groepsverband aangeboden. Ook is het mogelijk om met een eigen samengestelde groep deel te nemen aan de trainingen. Perfect als je samen met je vrienden, familie of kennissen de uitdaging wilt aangaan naar een gezondere levensstijl.

Naar de shop Neem contact op

Zakariya Wijnhard

Over Zakariya

Zakariya is een geboren en getogen Amsterdammer van Surinaamse afkomst. Hij kwam op 12-jarige leeftijd als voetballer in aanraking met topsport. Doordat hij meerdere malen zware blessures opliep was hij genoodzaakt zich te verdiepen in krachttrainingen. Daarin werd hij begeleid door professionele toptrainers. Toen op 24-jarige leeftijd een eind kwam aan zijn voetbalcarrière ging hij zelf het trainersvak in. Sindsdien is hij werkzaam als Body Control Coach. Daarnaast is hij ondernemer, acteur en lifestyle coach. Omdat Zakariya zelf uit de topsport komt, maar ook houdt hij van het genieten, weet hij de perfecte balans te vinden voor zijn klanten.

“Ik ben een gedreven trainer. Sport is mijn leven, maar ook ik geniet van het leven en samen met mijn klanten is het altijd lachen, huilen én zweten. We gaan samen tot het uiterste en we vinden samen ook weer de balans.”

“YOU’VE GOT TO MOVE TO GET INTO BALANCE!”

Entrepreneur

De sportschool waar Zakariya werkzaam was op dat moment, raadde hem aan om zelf shirtjes te laten bedrukken om beter herkenbaar te zijn. Het is dus begonnen met shirtjes bedrukken om beter herkenbaar te zijn als personal trainer en het eindigde met 1 van de grootste onlinewinkels van het land.

In 8 maanden tijd was er een dames, heren en kindercollectie gebaseerd op sportkleding waar Zakariya heel erg trots op was.

Elk jaar zijn er veranderingen doorgevoerd omtrent de brand, denk hierbij aan het logo, de pasvorm en haar productie en de vormgeving van de webshop. In de loop van de tijd vond Zakariya dat niet alleen sporters mochten genieten van de fantastische kledinglijn maar dat ook de mensen die een casual lifestyle hanteren hiervan mogen genieten.

Onze kledingstukken zijn dan ook zeer geschikt voor elk moment van de dag!

“MOVE2BALANCE GEAR IS ALL ABOUT THE CASUAL LIFESTYLE!”

 

Acteur

Zakariya speelde onder andere met Waldemar Torenstra, Imanuelle Grives, Werner Kolf, Johan Leysen en Gago Drago in de TV serie Vechtershart. Vechtershart heeft een tv-beeld gewonnen voor Beste Dramaserie 2017 en een prijs voor Beste Regie 2016. Ook is hij te zien in commercials voor onder andere Voetbal Inside, Shell, ABN AMRO Bank en Starbucks.