move2functionfitness

Functional Fitness

(Functional) fitness is functioneel voor heel het lichaam. Deze manier van fitnessen geeft jouw lichaam een totale boost. We werken met je eigen lichaamsgewicht om de kracht en stabiliteit van jouw lichaam te vergroten. Je zult merken dat je coördinatie en balans enorm verbeteren. Je houding verandert daarbij ook, omdat je buik- en rugspieren sterker worden.

(Functional) fitness bestaat uit een reeks afwisselende oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld de kettlebells, dumbbells, de Swiss ball,- de Medicine Ball en Battlerope.

Een Body Control Coach motiveert mensen die het moeilijk vinden zichzelf te trainen en niet zelf de discipline kunnen opbrengen om regelmatig te gaan trainen. Tijdens de personal training werk je onder toezicht en aanmoediging van je eigen Body Control Coach. Op deze manier train je niet alleen veilig, maar boek je ook sneller (meer) resultaat dan wanneer je alleen traint.

Het trainen onder begeleiding van je eigen Body Control Coach is dan ook uitermate motiverend voor jou en kan het laatste duwtje in de rug naar discipline en regelmaat zijn. De combinatie en de balans tussen kracht- en cardiotraining is daarbij van onschatbare waarde.
Wanneer je een plan opstelt met jouw Body Control Coach zal dit uiteraard geheel in lijn zijn met jouw eigen doelstellingen. Let’s Go!

Afspraak inplannen alle Tarieven bekijken
Functional fitness

Direct aanmelden