img

Personal Trainingen

Personal Trainingen

Iedereen is bezig met het vinden van een gezonde levensstijl, maar of beweging daar ook in wordt meegenomen? Het blijkt dat ruim 70% van de Nederlanders graag meer wil bewegen, maar niet weet hoe hier invulling aan te geven. Move2Balance biedt uitkomst door middel van personal training uitgevoerd door een deskundige Body Control Coach.

Consequent omgaan met training en voeding zijn de belangrijkste factoren voor succes. Daarom krijg je van je Body Control Coach een op maat gemaakte training die alle belangrijke spiergroepen aanpakt. Deze manier van bewegen zorgt dat jij je doelen behaalt samen met je Body Control Coach.
Ook indien je al een gezonde levensstijl hanteert kan een Body Control Coach net dat beetje extra bieden om jouw doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te leggen. Samen trainen motiveert. Met je eigen Body Control Coach naast je kan je bovendien op extra steun rekenen.

Samen met jou kijkt hij naar jouw persoonlijke sportieve doelstellingen. Move2Balance draagt bij aan een gezonder Nederland!

Afspraak inplannen alle Tarieven bekijken
img

Direct aanmelden