Over Move2Balance

Move2Balance is een Brand Community opgericht door Patrick Wijnhard. Move2Balance gelooft dat het leven gaat over het vinden van balans, maar om die balans te vinden moet je ook in beweging komen! “You’ve got to move to get into balance!”
Wij geloven in hard trainen, maar ook ontspannen… Veel plezier maken en dit delen met elkaar. Move2Balance staat voor beweging (Move), samen (2) en in balans (Balance). Het is het totale plaatje waar het om gaat. Onze missie is daarom om samen in beweging te komen én samen in balans te zijn.
In 2017 kwam de eerste kledinglijn van Move2Balance op de markt; vind hier de shop met alle fijne lifestyle gear van Move2Balance!

Illustration
Illustration

Patrick Wijnhard

 • Over Patrick

  Patrick is een geboren en getogen Amsterdammer van Surinaamse afkomst. Hij kwam op 12-jarige leeftijd als voetballer in aanraking met topsport. Doordat hij meerdere malen zware blessures opliep was hij genoodzaakt zich te verdiepen in krachttrainingen. Daarin werd hij begeleid door professionele toptrainers. 
  Toen op 24-jarige leeftijd een eind kwam aan zijn voetbalcarrière ging hij zelf het trainersvak in. Sindsdien is hij werkzaam als Body Control Coach. Daarnaast is hij ondernemer, acteur en lifestyle coach. Omdat Patrick zelf uit de topsport komt, maar ook houdt van het genieten, weet hij de perfecte balans te vinden voor zijn klanten.
  “Ik ben een gedreven trainer. Sport is mijn leven, maar…! Samen met mijn klanten is het altijd lachen, huilen én zweten. We gaan samen tot het uiterste en we vinden samen ook weer de balans.”

 • Entrepreneur

  In 2017 startte Patrick Wijnhard de Move2Balance kledinglijn. Move2Balance Gear is er voor mannen, vrouwen en kinderen. Zowel voor de sporter als de niet-sporter. Voor iedereen, in alle maten en vormen. Het is comfortabele kleding van duurzame kwaliteit. De lijn is zo ontwikkeld dat je het aantrekt naar de sportschool, thuis op de bank, maar ook wanneer je uit eten gaat of een drankje gaat doen. Move2Balance Gear is all about the casual lifestyle!

 • Acteur

  Patrick speelde onder andere met Waldemar Torenstra, Imanuelle Grives, Werner Kolf, Johan Leysen en Gago Drago in de TV serie Vechtershart. Vechtershart heeft een TV beeld gewonnen voor Beste Dramaserie 2017 en een prijs voor Beste Regie 2016. Ook is hij te zien in commercials voor onder andere Voetbal Inside, Shell, ABN AMRO Bank en Starbucks.